• Openingsuren
    Ma - Vrij: 8.00 - 12.00 & 13.00 - 18.00
    Zat: 9.00 - 12.00

  • Bel ons op
    09 330 58 46

ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

Batterijservice

Batterijservice

Een batterij van Bosch levert precies wat uw auto nodig heeft. De batterijen zijn onderhoudsvrij, hebben een langere levensduur en functioneren bij elke buitentemperatuur.
Remsysteemservice

Remsysteemservice

De ontwikkeling van remsystemen is bij Bosch altijd een speerpunt. Bosch biedt autofabrikanten een compleet remmenprogramma, van losse componenten tot complete remsystemen bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen.
Storingsdiagnose

Storingsdiagnose

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Diagnoseapparatuur van uw Bosch Car Service garage kan daardoor de fout of storing uit het geheugen lezen. Onze vakkundige mensen helpen u daarna weer snel op weg. 
Uitlaat Service

Uitlaat Service

De uitlaat van Uw auto is ook gevoelig voor slijtage. De delen van de uitlaat hangen dag in dag uit in weer, wind en regen. Hierdoor kan het zijn dat de uitlaat gaat roesten, lek raakt of zelfs afbreekt. Voor een diagnose, een reparatie of het vervangen, bij ons kunt U terecht!
Ruitenherstel

Ruitenherstel

Het herstellen en vernieuwen van autoruiten is specialistisch werk. Uw verzekeraar wil graag dat dit door vakmensen wordt uitgevoerd. Wij werken samen met bijna alle verzekeringmaatschappijen!
Onderhoud

Onderhoud

Bij een onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen, maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals het hoort. 
Verlichting

Verlichting

Hoe lang is het geleden dat u gecontroleerd hebt of alle lampen nog branden? Ook uw remlichten en mistlampen? Wij doen de test. Doet een lamp het niet, dan vervangen we deze meteen.
Oliepeil

Oliepeil

Olie en andere vloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en, waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen
Bandenservice

Bandenservice

Uw banden vormen een belangrijk onderdeel van uw wagen. En meer nog: ze zijn van groot belang voor uw veiligheid op de baan! Een regelmatige check-up van uw banden voor een continue optimale staat is daarom dan ook een echte aanrader.

Tweedehandswagens te koop

NIEUWSBERICHTEN